Over Ons

Beveiligingsbedrijf Beveiligings Coach
De Beveiligings Coach is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf, waar wij ruim 3 jaar geleden gestart zijn met adviseren, maar inmiddels ook ver daar buiten.

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen in zijn of haar leefomgeving. Daarnaast zijn wij van mening dat veiligheid een basis behoefte is, die betaalbaar moet zijn voor iedereen, wij hebben dan ook systemen in allerlei prijsklassen, met en zonder meldkamer.

We hebben Gecertificeerde Adviseurs
Wij begrijpen dat het altijd prettig is om te weten wie u voor u heeft zodra u een vrijblijvende afspraak met ons maakt.
De beveiliging Coach heeft twee adviseurs, vader en zoon, die u voorzien van een advies op maat.
Dave Wagenaar Junior
Adviseur
Woonplaats: Almere
Regio: Landelijk actief
Telefoonnummer: +316 271 799 82
Dave Wagenaar Senior
Adviseur
Woonplaats: Almere
Regio: Landelijk actief
Telefoonnummer: +316 370 063 51
Beveiligingsbedrijf levert kwaliteit
Om U de veiligheid en de kwaliteit te garanderen die U wenst, werken wij als beveiligingsbedrijf samen met grote gerenommeerde installatie bedrijven;  de Nr. 1 van Europa en marktleider in de beveiliging van woningen en bedrijven, Verisure, alsmede de grootste en modernste meldkamer van Europa, die van Securitas Direct.

Bij de Beveiligings Coach staat kwaliteit boven kwantiteit. Wij zorgen ervoor dat de door ons geleverde materialen en installaties van uitstekende kwaliteit zijn, waarvan op enkele zelfs levenslange garantie zit.

Vrijblijvende afspraak
Wij gaan voor de lange-termijn-relatie met de klant. Voordat U iets koopt wilt U duidelijk weten waar U aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn en niet onbelangrijk, wat het totale kostenplaatje gaat worden, zonder verrassingen achteraf.

Onze adviseurs komen dan ook graag geheel vrijblijvend bij U langs om de mogelijkheden te bespreken en U een offerte op maat aan te bieden, compleet met beveiligingsplan.

Uitstekende prijs kwaliteit garantie
Kwaliteit is belangrijk, maar daarbij moet de prijs niet te hoog zijn. Wij controleren dagelijks het aanbod van onze concurrenten en de prijzen van onze leveranciers en installateurs. Wij zorgen ervoor dat de prijzen van onze producten uitstekend zijn en de kwaliteit toch gewaarborgd blijft.

Omdat wij dagelijks 10-tallen installaties verrichten kunnen wij een grote voorraad van artikelen houden en hebben wij alle systemen op voorraad. Wij kunnen dan ook meestal binnen 2 á 3 dagen een complete beveiligingsinstallatie bij U plaatsen, zelfs op zaterdag. En bij noodsituaties soms zelfs binnen 1 dag! Wij werken alleen met gecertificeerde installatiebedrijven, verspreid over heel het land.

Wij zijn gecertificeerd Verisure partner

Omroepweg 11
1324KT Almere
E-mail ons:
info@beveiligingscoach.nl
Bel ons:
06-27179982
BEVEILIGINGS COACH
Een veilig thuis voor iedereen
Beveiligings Coach is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen in zijn of haar leefomgeving. Daarnaast zijn wij van mening dat veiligheid een basis behoefte is, die betaalbaar moet zijn voor iedereen. Wij hebben daarom systemen in allerlei prijsklassen, met en zonder meldkamer.
Verisure partner

Wij zijn een gecertificeerd Verisure partner

© Copyright 2019Beveiligings Coach – All rechten voorbehouden.

KvK: 62644602

WhatsApp chat